Translate/Oversett

mandag 16. november 2015

TETT PÅ NATUREN

Hei sann,for litt siden så vi en monark sommerfugl. Den bare kom inn og tok en  liten pause på båten.Den var der ganske lenge før den letta på vingene og fløy sin vei. Det tok ganske lang tid, men i dag så pappa en sommerfugl som ligna. Mamma fikk se hennes favoritt fugl også, en stor pelikan. Mamma liker fuglen fordi den ser så klumsete og klumpete ut. Vi så også  2 Blue Herons, de sto ved vannkanten og kikket på oss.
(Ella) 

Endelig var det sommervær igjen. Det var knall sol og en frisk sommer bris.
Vi var ute i cockpiten og spiste frokost da noen venner kom forbi. Sikkert femten delfiner! De lekte og hoppa rett ved siden av båten. Noen svømte langs tippen av Serry og hoppet frem, akkurat som på filmer. Det var en familie på fire som svømte forbi også. Den minste var fortsatt en liten baby. Den var kjempe søt og rask. Hun svømte nesten like fort som de voksene. Hvis jeg strakk ut armen min hadde den bare vært en meter unna en vill delfin. Det er nærme det. Men dette var ikke første gangen vi har sett dem. Helt siden vi kjørte på Adams creek har vi sett dem nesten hver dag.

På Adams creek var det også en hel flokk med ender. Det var sikkert et tusen! og nå overdriver jeg ikke en gang. De blir kalt Ruddy Ducks her i Amerika. Ruddy Ducks er helt brune med blått nebb og litt hvitt på halen og ved nebbet. Den er svart rundt øynene. Når de skulle lette på vingene så løp de bortover vannet. Det var ganske morsomt å se på:)

(Kaja)