Translate/Oversett

onsdag 9. mars 2016

"LATE" DAGER I GEORGETOWN


Når vi først kom til Bahamas visste vi at det skulle bli litt lite med barn, men vi tenkte aldri på hvor lite. Gjennom hele turen vår ned til Georgetown fant vi bare 2 båter med barn. Men de skulle selvfølgelig seile andre veien enn oss. Men her i Georgetown er det både liv og latter hver dag. Nå finner vi barn over alt. De minste jeg har sett er noen måneder, mens de største barna er 16-17 år! Jeg har allerede hvert på overnatting, tatt de små med på tur i Bella og hengt med venner på Chat N Chill.

Under regatta uka møtte vi også mange eldre mennesker. En dame lærte oss å lage kurver og fruktskåler av strå. 


Chat N Chill er en bar på Volleyball beach der meste parten av seilerne er. Det henger husker fra trærne, store rokker venter på og bli matet og klappet ved vannkanten og det er tre volleyball baner på stranda. Barn leker i de små palmeskogene bak den lille butikken og de voksene sitter å skravler, spiller brettspill eller driver med ulike aktiviteter som for eksempel bocha, volleyball og  yoga. Det er  ganske imponerende å se hvor spretne og oppfinnsomme de er.


For noen dager siden kom Grandpa på besøk. Jeg måtte selvfølgelig ta med Grandpa på en tur i Bella. Sammen med han kom en "liten" pakke fra Norge. Med mange klemmer fra Grandpa og Mormors beste syltetøy i kjøleskapet koser vi oss masse.

(Kaja)