Translate/Oversett

mandag 14. desember 2015

MAGIC KINGDOM


Vi var i Magic kingdom. Vi så oss litt rundt før vi kjørte en tur som het Peter pan i drømme land.
Jeg kjørte også en berg og dalbane som heter Big thunder mountain railroad. Den syntes jeg var skummel, men Kaja elska den så hun og pappa tok den flere ganger.

Når det var skumring så vi på et show der Elsa skulle lage vinter. Det dalte ned masse små papirbiter som så ut som snø.
Aller sist var det et lysshow hvor de hadde masse lys som lagde iskrystaller oppover slottet. Det tok sin tid, men det var veldig pent å se på.

Jeg hadde vært her en gang før, men jeg husket ikke så mye for jeg var bare 3 år. Det eneste jeg husket var Ole Brum sitt hus, nå lo jeg litt når jeg besøkte huset og tenkte var DET det jeg synes var så kult.

Nå elska jeg Buzz Lightyear. Da satt du i en kurv og hadde mini laser kanoner og en skjerm der du så hvor mange poeng du fikk. Poenget var at du skulle skyte på blinker og samle poeng. Helt tydelig at jeg trenger litt mer action nå, enn når jeg var 3 år.

3 kommentarer:

 1. Hei Ella! Jeg fikk litt julefølelse da jeg så bildet av slottet i Magic Kingdom. Ser litt ut som isslottet i Frost. Det er bra at du har skiftet interesse fra du var tre år. Godt gjort at du husker noe fra den gangen i det hele tatt. Nå er vi på tampen til juleferie her. Jeg skal vise alle blogginnleggene dine i morgen før vi avslutter til jul, og jeg skal hilse fra alle i klassen. Vi snakker rett som det er om deg og du er savnet. Det er fint for oss å vite at du har det så godt. Jeg ser også at du har en lang leseliste av engelske bøker. Det er imponerende. Har du lest alle sammen? Flere i klassen begynner å bli ganske god til å forstå engelsk, og ganske flinke til å svare på engelsk. Det er så gøy:-) Her er det nesten vårtemperatur, og vi har ikke noe snø. Det er litt mørkt og trist uten snø på denne tiden av året, men det får vi ikke gjort noe med. Klassen og jeg ønsker dere alle en god jul. Så "skrives" vi på nyåret. Klem fra Randi

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var et lite skuespill først og det skulle være isslottet i Forst. Litt morsom at du gjettet det. Jeg har ikke så mange å leke med her bortsett fra Kaja, mamma og pappa, så da får jeg lest masse. Aller først gikk det veldig sakte for meg med engelske bøker, men nå er det bare og si vrooomm.
   Det er bra at de i klassen lærer seg engelsk, kanskje jeg kan snakke litt engelsk til dem når jeg kommer tilbake. Jeg fikk mange fine gaver til jul, blant annet en dukke. Ønsker deg og hele klassen en god jul og et gått nytt år. Klem fra Ella

   Slett
 2. I love big Thunder Railroad !! That is the scariest ride I will take.

  SvarSlett