Translate/Oversett

mandag 30. november 2015

MANATEE


Nå er vi i Titusville, Florida og vi er nettopp blitt ferdige med en full dag med seiling. Mens vi seilte så vi mange delfiner og noen manatees (sjøku). Sjøkuer er pattedyr som er slektninger av elefanter. De bor i varmt vann og spiser sjøgress. Manatees er brune, veldig klumpete og de har en rar fasong på nesen. De eneste fiendene til sjøkuene er mennesker. Sjøkuene flyter under vannskorpen og da ser ikke menneskene som kjører båtene dem. Da kjører de over sjøkuene og skader dem med propellen.
(Ella)

5 kommentarer:

 1. Så moro med en liten oppdatering! :) ser ut som om dere gjør veldig mye morsomt! Det er så gøy å se nye dyr! :D heldiggriser :) (men jeg har bada med delfiner ute i havet da.. Det var superkult! Og litt skummelt..)

  SvarSlett
 2. Det høres kult ut og bade med delfiner. Jeg syntes også er kult og se nye dyr. Gratulerer så mye med dagen foresten. Mange klemmer fra Ella

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var litt kult, men jeg var litt redd for at det skulle være haier der! ;) tusen takk, Ella! :) klem

   Slett
 3. Hei! Hva du lærer om dyr både i havet og i sumpene. The Blue Heron er en vakker fugl. Og jeg ser at den er ganske stor. Ikke rart du ble forskrekket da du så den. Så du krokodiller i sumpen? Så moro å få svømme med delfiner, kult. De er bare skjønne. Jeg har også sett manatees en gang og synes det er rart å se så store klumpete dyr gresse i havet :-) Jeg følger dere videre :-) Randi

  SvarSlett
 4. Nei vi så ikke krokodiller, men jeg så det i fjord når jeg var på padletur med mamma i North Carolina, men de var ikke veldig store. På den turen så jeg også en bjørnefamilie med en mamma og tre bjørnebabyer. Jeg synes det er var veldig koselig at du skriver og leser bloggen vår, da blir det litt ekstra morsomt å skrive.

  SvarSlett