Translate/Oversett

onsdag 11. mai 2016

ICW AKTIVITETER


Om morgnen pleier Ella og lage biscuits. Ovnen vår er en propanovn. Vi må bruke lighter for å tenne på ovnen, det er det ikke så mange som gjør! Når vi kjører båten og det er noen få bølger ute kan ovnen svinge frem og tilbake. På båten må vi gjøre alt fra bunnen av og det var ikke alltid lett. 


Sprettert er en av våre nyere leker. Vi skyter ofte døde koraller, stein og kongler inn i vannet! Når vi ankrer opp litt sent om kvelden drar vi ut spretterten og har konkurranser om hvem skyter lengst. 


Av og til er det morsomt å prøve å fange noen krabber. Dessverre har vi bare fått én så langt. Dette er en krabbeteine. I midten er det ofte rå kyllinglår eller noe annet ekkelt. Krabbene lukter noe "godt" og begynner og spise. Når krabbeteinen ligger på bunn så slapper den av, men når vi drar i en snor lukker sidene seg så krabben blir stengt inne. Sånn får vi krabbene inn i teinen. Hvis vi er heldige husker vi å sjekke teinen før krabben har stukket av. 


Her har vi ankret opp i vakre Campbell Creek og en av skole oppgavene var å beskrive hvordan det så ut her. 

Ella:
Fuglene kvitret, vannet glitret i solen og vinden suste i sivet. Trærne var lange, høye og bare helt opp til toppen og der var det noen blader. Krabbeteinene var grønne, blåe, røde og hvite - de dekket hele bukten. Sjøen var stille og båten gynget ingen ting. Vi hadde også en krabbeteine og mamma håpet å få krabbe til middag. Det luktet nesten ingen ting. Selv om det var lyst kunne vi se månen.

Kaja:
The big bright sun reflects on the waters of Campbell Creek. It's evening and the seagulls are singing their little food song. Crabs are trying to escape the crab pots.  Tall skinny trees are covering the blue skies, green short marsh grass as far as you can see. The sweet pine smell fills your nostrils and you just can't get enough of it. My family is sitting right under me, just talking, making us laugh and smile. I'm sitting here writing, having such a good time. I feel like I'm going to explode of happiness and peace any second. 

Kaja og Ella:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar