Translate/Oversett

torsdag 12. mai 2016

TILBAKEBLIKK FRA ICW


Det er veldig mange fugler ned ICW, vi har sett blant annet pelikaner (mammas favoritt),  osprey, snowy egret, great blue herons, canada gås og ørner. Her har Ella sett en bald eagle, Amerikas nasjonal fugl. 


I Alligator river var vi ganske nærme en kjempestor skogbrann. Om natten farget et rødoransje lys himmelen, det var nesten litt vakkert og skummelt på samme tid. Brannen var i et stort natur reservat der mange mennesker går på tur. 


Ni av ti skogbranner skyldes menneskelig aktivitet. Bålbrenning og grilling er den vanligste årsaken. Jeg vet ikke hvordan denne brannen hadde startet, men pass på og bruk vettet når du er i skogen og tenner bål ellers kan det gå riktig ille.


Mange av nabolagene på ICW så sånn ut. Store hus med minst tre vannskutere og en motor båt. Her lever de det enkle live med dusjen fylt av penger!


Dette må jo være et drømmehus! Her kunne jeg godt tenkt meg å bo.


Vi gikk under broer nesten hver dag og de kunne se ganske forskjellige ut. Ofte var det ganske mange båter som sto i kø, mens andre ganger var vi de eneste og kunne gå rett igjennom. Mange av broene er høye nok til at vi kan gå igjennom, men noen er for lave og da må vi vente på at de åpner seg for oss. Her kan du se bilder av noen av de forskjellige broene. 
Jeg synes at tiden på ICW var litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mange ting. Det var liksom det samme om og om igjen. Det var fint å oppleve de ville dyrene og landskapet var spesielt, men det frister ikke å gjøre det igjen.


(Kaja)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar