Translate/Oversett

tirsdag 9. februar 2016

EGG ISLAND


Solen skinte. Det var bare noen få skyer på himmelen og en lett bris fylte stillheten med en susende lyd. Vannet var krystallklart, palmenes store blader fløy i vinden og fiskene svømte stille og fredelig gjennom vannet. Rett ved en liten strand der bølgene slår stille mot sanden er det en smal sti som fører opp til to hytter, begge turkise, men den ene var helt falleferdig og den andre ganske så ny. Den ene nyere hytta var låst, mens den andre turkise tvillingen hadde knuste vinduer og en dør som lå på bakken. Det var lite møbler og masse glasskår utenfor. Det luktet sjø og fisk ved hyttene og veldig salt nede ved vannet. Dette var lille Egg Island. Her ankret vi opp å hadde det helt supert. 

Jeg kunne høre Ella og pappas latter fra vannet og skrikene av glede når de fant en stor sjøstjerne eller en kråkebolle. Senere på dagen hadde vi et bål på øya for å brenne alt søppelet vårt. Da starter Ella i full fart med og lage fe-hus og en fe-park. Etterhvert legger sola seg forsiktig ned etter det flotte lysshowet den viste oss.

(Kaja)

1 kommentar:

  1. So did you make up stories about who might have lived there and still has the small hut? I am jealous of your snorkeling int h clear blue water. Today is the warmest day for 2016 and it is 52 but very windy.

    SvarSlett