Translate/Oversett

fredag 29. januar 2016

SOYASAUS KRISEN


Hurra i dag satte pappa i gang med å lage biscuits til frokost, men hva er den brune flekken på gulvet her; roper mamma. Hææ, det lukter så rart, er det soyasaus? Pappa leter i rommet der vi har mel og sukker, der finner han en tom 2 liters soyasaus flaske opp ned. Hvor tror dere all soyasausen er, helt riktig , spredd utover i alle skapene våre. Alle bokser, flasker og esker måtte ut av skuffer og skap og det ble en skikkelig vaskedag før frokost. Vi har fremdeles en svak aroma av soyasaus i båten. Ingen har lyst på kina mat i dag.

4 kommentarer:

 1. Wow you buy soy sauce in a huge container !!! Does it still smell?

  I love this blog so I can keep up on you girls ( plus your parents too) I have been taking pix of the birds at my feeder and made them into a poster to put on the kitchen wall. We are expecting a huge winter storm -- well not as big a storm as Ben, Josh, and Danny got a couple weeks ago. But some places in Wisconsin will get over a foot of snow.
  Pam has decided to retire May 1 so we can travel more.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så gøy å lese det dere skriver!

  Nå har vi endelig fått ordnet med konto på Google, slik at vi kan kommentere.

  Kjedelig med soyasausen... Håper det ikke stinker i båten😉.

  Vi har det bra, men det er en vinter nesten uten snø. Så vi får ikke stått mye på ski.

  Gleder oss til å lese mer om hva dere opplever på turen.

  Vi savner dere!

  Hilsen oss på Nøtterøy

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at dere skriver til oss på bloggen. Vi elsker det! Alle her på Serenade har det også ganske så bra. Vi savner dere også. Heldigvis fikk vi vasket ut soyasausen i tide da.
   Vi har heller ikke så mye snø her, men vi har masse vind og kan derfor ikke bade så mye som vi har lyst til :) Fortsett og skriv til oss

   Hilsen oss fra Serry

   Slett