Translate/Oversett

lørdag 9. januar 2016

GOD SEN JULI år var det  en helt spesiell jul for oss her på Serry. Vi feiret jul i Boca Raton, Florida. Siden vi var i USA ville pappa at vi skulle feire jul den 25 og ikke den 24 desember. Her i USA gjør de det. De feirer om morgenen. Så, jeg og Ella våknet opp av en liten lysstråle som kom inn vinduet. Vi hoppet ned fra senga og gikk inn til stua. Der sto det et lite tre med gaver rundt. Jeg og Ella gikk rett på saken.

Pappa var ganske fornøyd med julebilen vår.
Etter gaver spiste vi frokost i raskere tempo enn vanlig. Og så var det endelig klart for å prøve gavene. Vi hadde fått en våtdrakt hver som vi nå tok på oss. Der hvor vi var ankra opp var det en stor sandbank som det gikk an å snorkle på. Når dagen var over og det var mørkt spiste vi godteri og så på en film.
(Kaja)

2 kommentarer:

 1. Hi Kaja, Ella, (Michael and Torun)!

  We are loving reading about your travels and the things that you are learning, along with enjoying the beautiful pictures. We look forward to reading more.

  Here in Colorado in the mountains, it is winter - it has been cold with lots of snow, which we love. The skiing has been fabulous, along with other outside activities like snowshoeing and climbing. We hope you can come visit some time so.

  Marquess, Janell, Julia, and Graham

  SvarSlett
  Svar
  1. Sounds fun to do all those snow activities, sounds like Norway! In Bahamas we do palm tree climbing and sailing the dinghy.
   Would be cool to come and visit you in Colorado.
   Ella, Kaja (Michael and Torunn)

   Slett