Translate/Oversett

tirsdag 12. januar 2016

EN REISE UNDER VANN


Jeg får gjort mye av det jeg liker best her i Bahamas og bade nemlig. Nå skal jeg fortelle hvordan en dukkert er. Vi tar på maske og finner, hopper av båten med et plask og starter å snorkle. Hvis det er bare sjøgress på bunnen tar vi jolla og går til et bedre sted og snorkle. Når jeg snorkler har jeg på en våtdrakt. En våtdrakt er en type dress som tåler vann, holder deg varm og som flyter litt.

En gang da jeg skulle snorkle så vi en hummer. Pappa prøvde fælt å fange den og han greide det til slutt med litt hjelp fra mamma. Til middag den dagen hadde vi tapas og hummer. Nå skal jeg fortelle om hva vi ser under vann. Samme dag som vi så hummeren så jeg en havskilpadde og vi tok ned mini ankeret til jolla og hoppa over kanten til jolla for å se bedre. Vi så også mange fisk og en rokke like brei som jeg er lang. Jeg har også sett store Baracudaer og de skremte meg litt.
(Ella)

1 kommentar:

  1. I love to snorkel and see the ocean creatures in their own homes. No snorkeling on my next two trips-- guess I need to plan a 2017 trip to a snorkeling place.

    SvarSlett