Translate/Oversett

tirsdag 12. januar 2016

MIN BAHAMA BURSDAG


Jeg ble elleve år på mandag. Vi leide en golf cart og kjørte rundt øya. På en golf cart har du seter foran som ser forover på veien og seter bak så du ser bakover. Jeg prøvde begge, men  å sitte baklengs var morsomst. Jeg må innrømme at det var litt skummelt i starten. Det skumleste var når en bil kom bak oss og du ikke visste om du skulle kræsje. På Bahamas kjører de nemlig på venstre side av veien og det tar litt tid før man blir vant til det. Det første stedet vi stoppet var en av de fem strendene vi besøkte. Den het Ocean beach og var helt fantastisk. 


Til lunsj spiste vi på denne søte, lille restauranten nede ved stranda. Du kunne bestille mat og drikke på stranda, mens du spilte volleyball eller tok en liten dukkert. Når vi kom hjem var browniesen ute av ovnen. Etter deilig dessert slappet vi av og jeg og Ella prøvde gavene mine og så så vi på en film. En vellykket dag spør du meg.

(Kaja)

9 kommentarer:

 1. Hipp hurra for verdens fineste Kaja. Klemmer fra alle oss fire❤️��

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Nå ble jeg glad!
   Hvordan går det med dere? Hilsen Kaja.

   Slett
 2. Det går fint med oss. I morgen skal vi til Thailand. Det gleder vi oss til. Nå skal vi følge med på bloggen deres. Så flinke dere er!! Vi savner dere veldig mye så det er fint å se dere her. Klem fra oss💗

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder oss til å høre hvordan det var i Thailand. Kos dere. Vi savner dere også. Klemmer fra Serenade

   Slett
 3. Watch out for dropping coconuts Kaja. When I was visiting with your parents in the Seychelles, they talked about people who were killed under a coconut tree. Theyhave the world"s largest coconuts. I have earrings shaped like them (of course)

  SvarSlett