Translate/Oversett

torsdag 17. mars 2016

HIPP HIPP HURRA FOR MORFAR!


Du er verdens beste morfar og vi er så innmari glad i deg. Vi liker de fine turene vi pleier å ta med deg langs Lier elva. Vi elsker å dra på Hvalstrand å spise is og vafler med deg. Det skal bli gøy  å gjøre det igjen når vi kommer tilbake til Norge. Mange gode minner har vi også fra turer til Kirkenes og Kypros. Det var så fint å se de rosa pelikanene ved brygga der.

Jeg (Kaja) liker det veldig godt når du hjelper meg med leksene. Du er så smart! Det er morsomt og spennende å høre historiene dine om alt mulig rart. Vi synes også det er fantastisk hvor mange språk du kan! Jeg (Ella) liker veldig godt når vi roter rundt i pengeboksen din med alle de spennende myntene fra forskjellige land, jeg kan ikke tro hvor mange steder du har vært.

Å besøke deg og mormor er noe vi elsker for det er så koselig å komme til leiligheten deres. Vi er begge enige i at leiligheten lukter roser og alt annet godt. Vi har vel også lagt merke til hvor glad du blir når dessert skjene kommer på bordet og håper at du får noe søtt på bursdagen din.

Det er synd at vi ikke kan være sammen med deg på den store dagen din, men det betyr jo bare at vi må spise kake sammen når vi kommer hjem.

Gratulerer med dagen!
Happy Birthday!
Tillykke med fødselsdagen!
Feliz Cupleanos!
Alles gute zum Geburtstag!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Hau´oli la hanau!
mwaha mwema wa baraka

Alle sammen her savner deg og mormor så veldig mye.

Store klemmer fra gjengen på Serenade

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar