Translate/Oversett

onsdag 22. juni 2016

BRYCE CANYON


Bryce canyon er et stort dyp og kult juv som har røde steiner og hvis du er heldig ser du noen gule også. 


Det er mange lange og korte stier  så man kan bare velge en. Vi tenkte å være tøffe så vi starta på en 6 timers rundtur som besto av Navajo stien og Peek a Boo stien. Det var lurt, for det var ganske kult helt fra starten.Stien vi gikk på gikk i sikksakk og menneskene var så små der på bunnen at de så ut som bier. Så starta virkelig stien for nå gikk den oppover med den stinkende lukten av hestebæsj, for det var tydelig at man kunne ri opp også. Vi klarte heldigvis å komme opp uten å dø. Ti-hi-hi.


Peek-a-Boo, I see you!
Rart å se at så store trær kan vokse midt i all steinen.

De store fjellformasjonene heter hoodoos og det er halve grunnen folk kommer til Bryce Canyon fordi Bryce har en av de største samlingene med hoodoos.

Hoodoo
Chipmunk


Turen tok tre timer for oss fordi vi er så raske. Det var ikke mye dyreliv, men vi møtte snipp og snapp . Vi møtte også tre søstre som kom fra Malaysia, men den ene kaller seg australiener og den andre Hongkongneser, men alle kunne også kalle seg kinesere, litte granne forvirrende. 

(Ella)

2 kommentarer:

  1. sabung ayam taji
    Info Selengkapnya hubungi : BBM: BOLAVITA, WeChat: BOLAVITA, WA: +6281377055002, Line : cs_bolavita, Livechat : www.bolavita.site

    SvarSlett